Trenger dere en fotograf i bryllupet deres? Det gjorde linda for sin vielse i mysen kirke. I 2020 fotograferte jeg bryllupet til broren til Linda i Mysen kirke. 2 år senere spurte hun om jeg kunne være fotografen i hennes bryllup. Det ble et møte med flere kjente og ikke minst forloveren til bruden nå, Sue, som jeg da tok bilder av. 

De aller fleste bryllup jeg er her på er steder hvor jeg ikke har så mye bekjentskap til. Mysen derimot er et sted jeg har vært på mange steder personlig og kjenner flere. Spesielt i Askim. Derfor må jeg si at dette var et bryllup som jeg følte tilhørighet til. Det var veldig koselig å se Sue igjen også.

Her er noen bilder fra dagen. Det er best å se disse fra en pc

Min instagram
Jeg trenger flere følgere så jeg hadde satt pris på om du følger meg.


Instagram fxstudio.no

fotografering på høytorp i mysen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *