Vielse i Nedre Eiker kirke som ligger på Gamle Riksvei på Krokstadelva er et av de stedene jeg har vært bryllupsfotograf.

Jeg var så heldig og fikk jeg gleden av å fotografere en litt annerledes vielse. Annerledes fordi det ikke var så formelt, men heller mer morsomt å levende. Det minte meg litt om en rolig fest i kirken. Herlig. Jeg har savnet en slik vielse. Etter turen gikk vi nedover mot vannet og fant flere fine plasser i nærheten.

Det kommer flere bilder på denne linken og siden som du ser, men her er noen sniktitt på bilder. Du får best visning hvis du ser bildene fra en pc.

Er dere på jakt etter bryllupsfotograf for vielse i Nedre eiker kirke så ta kontakt.

Takk til dette flotte nydelige paret som var så snill og ba meg på mat etterpå. I slike anledninger tar jeg selvfølgelig noen ekstra bilder for paret utover det som ble avtalt og gir de det selvfølgleig. Velger dere meg som bryllupsfotograf så får dere også absolutt alle bilder og ikke de jeg selv velger ut. Glemte å si at det var lekende lett å fotografere dette paret for de var så livlige.

Jeg kan tilby dere flere forskjellige pakker i mine priser, alt fra vielse til heldagsfotografering. Dersom dere trenger noe skreddersydd så finner vi en løsning uansett. Jeg hjelper også til alt med positurer, komposisjon, belysning og alt annet. Så hvis dere ikke er vant med å stå foran kamera så er det ingen problem.

Jeg har valgt  en Oliven stil på portrettbildene av bruden og brugdommen. For mer info om bryllup ta en titt her.

PS: Jeg prøver å få flere følgere på min instagram. Jeg har ikke vært flink til å promotere den og det må jeg innrømme er litt trist.
Så hvis dere liker bildene og mitt verk så setter jeg stor pris på hvis dere følger meg på instagram også slik at den vokser. Tusen hjertelig takk på forhånd. 

Instagram fxstudio.no

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *