Portrettfotograf i Oslo og Akershus

Portrettfotograf i Oslo og Akershus - Fotograf Navid Hekmat

Portrettfotografering er et av de mest interessante sjangerne jeg driver med. Det skal gjenskape en følelse, samtidig som jeg skal få deg frem på beste mulig måte.  Bestiller du meg som din portrettfotograf så er det ikke slik at vi bare tar noen bilder uten videre. Nei det skal være gjennomført.  Stil på bildene, poseringer som du kunne tenkt deg, antrekk og klær og belysning er noe vi avtaler. Vi tar enten bilder utendørs eller i mitt studio.

Uansett hvor vi tar bildene så er det en ting som er svært viktig for meg. Du skal føle deg avslappet når du er med meg.

Husk at portrettfotografering også kan være barnefotografering og bedriftsfotografering.

Portrettfotografering i studio

Tar vi portrettfotografering i mitt studio så har jeg et studio på Ensjø. Studioet ligger ca 250 meter unna Ensjø t-bane stasjon  som er 3 stopp fra Jernbanetorget med t-banen.  Det er gratis parkering på Rema hvis du kommer med bil.  Bildene som blir tatt kommer på  en stor skjerm som jeg har i mitt studio. På denne måten kan du se hvordan bildene blir,  og vi kan gå gjennom forbedringer. Jeg vil være behjelpelig med å veilede deg iforhold til poseringer og alt annet om du ønsker det.

Jeg er en av de aller færreste fotografene som har spesialisert meg på bruk av farger kalt gelfoto i portrett.
Når det kommer til tiden vi bruker så tar vi den tiden vi trenger. Når vi er ferdige så får du bildene levert via web. Du kan så velge ut de bildene du ønsker.  Priser er gitt nedenfor.

Portrettfotografering utendørs

Ønsker du å ta portrettfoto utendørs så velger vi sted og tid sammen. Jeg vil være med å gi forslag på steder som kan være interessante. Iforhold til tidspunktet for fotografering så er overskyet vær et tips. Overskyet vær gir nemlig et mykt lys som er fint for hud. Vi kan selvfølgelig ta bilder i alle type vær. Vi går også gjennom antrekk og andre viktige forberedelser i forkant.

Priser for portrettfotograf