I juni ble jeg kontaktet av Hans og Daniella som syntes mitt verk var annerledes og som lurte på om jeg var ledig for bryllup senere i år. På den tiden hadde jeg få datoer men jo da. Den datoen de ville ha var ledig.

Før et bryllup finner sted så er det muligheter for å ta en prøvefotografering hos meg. Det er dog mange som også ikke benytter seg av det, men det kan være lurt med tanke på å bli litt kjent. Noe de gjorde.
Vi møttes på Årvolltoppen og resten..ja..det gikk veldig lett for seg. Ikke bare bildene, men det var fra en veldig enkel og fin og åpen kommunikasjon med dette fine paret fra begynnelsen. Jeg er jo åpen og sosial og dermed var dette midt i blinken for meg å kunne kommunisere. Dette har også betydning for resultatet.

Her er et av bildene. Dette bildet fortjente en magisk tilnærming med tanke på stemningen og følelsen i bildet. Både blikket til Daniella, øynene og håret og måten Hans omfavnet henne på gav det en spesiell og tankefull følelse. Jeg har prøvd å jobbe med alle detaljene, kontrastene, metningen og fargespillet, men også hvordan lyset for eksempel faller på håret hans og hennes samt skyggepartier i ansiktet. Noen ganger printer jeg ut bilder på stort format med en ekslusiv printer for å ha som showroom. Dette ble så magisk og fint bilde av de at den fortjente en print.

Vi brukte rundt 1 time og flyttet oss fra sted til sted 3-4 ganger.  Dette er nøye valgte steder med tanke på lys og komposisjon. De ville ta t-banen hjemover og det var jo et stykke dit fra Årvolltoppen..så jeg syns de bare måtte få lov til å sitte på. Ja herregud det er jo bare hyggelig. Mulig det kommer flere bilder her som paret også velger. Jeg har ikke fått sjekket alt nøye. Uansett så gleder jeg meg allerede til bryllupet de skal ha. Inntil videre så skal jeg se på dette bildet gang på gang. Det gir meg en ro.

Følg meg på instagram for flere bilder
Instagram fxstudio.no

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *