Omtaler henter fra google og fra min facebook side. Bruk piletastene midten av vinduet, eller sveip fra høyre til
venstre om du ser fra mobil for å gå til neste.

Linn-Elisabeth Halvorsen
Linn-Elisabeth Halvorsen
Read More
Vi booket inn Navid til bryllupsdagen vår nesten et år i forveien, og alt da viste han stor entusiasme for å være en del av dagen vår. Da dagen endelig kom, var han umåtelig profesjonell, snek seg rundt som en ninjafotograf, og fanget følelser og øyeblikk vi gledes over å kunne se tilbake til. Under de to timene vi hadde satt av til å ta bilder, var vi på flere lokasjoner i nærheten av hverandre, og tok alt fra flotte portretter, til tøysete bilder som viste kjemien mellom min mann og meg selv.

Vi opplevde Navid som en jordnær, utrolig trivelig type, som virkelig kan og brenner for faget sitt, og det var derfor veldig naturlig å også be ham med på middagen (hvor han også tok bilder!). Arbeidet han gjør med lys, gjør at det er fristende å bruke råbildene hans alene, for det trengs nesten ikke redigering. Likevel er vi veldig fornøyde med at han i etterarbeid har øye for detaljer, og rettet opp i eventuell sminke på kjolen (sett at man tuter like mye som jeg gjorde på dagen), og lignende.

Om vi skulle sette fingeren på en liten ting - som vi også nok skulle bedt om - var det at vi i ettertid skulle ønsket oss flere bilder av brudgom alene, selv om mange tenker at det er «brudens dag». Dette er jo selvsagt noe vi skulle ytret på selve dagen, men evt et tips om at hvis en har samme ønske som oss, at man også ber eksplisitt om det, da det er en dag med mye som foregår for både brudepar og fotograf. Alt i alt er helhetsfølelsen veldig god, og jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte nettopp Navid som fotografen vår!

En sympatisk, morsom og særdeles dyktig fotograf.
Catharina Vu
Catharina Vu
Read More
Navid er en av de beste fotografene jeg har jobbet med.

Jeg og min partner booket han sent i bryllupsplanleggingen, og det var vel den eneste ledig helg for Navid. Vi fikk tatt et møte med han en uke før for planlegging og selv med kort tid, fullførte han jobben suverent! Vi bestilte fotografi for hele dagen (10 timer) og det var tett program fra start til slutt. Likevel med vårt stramme regi, klarte Navid å ta brudebilder på 3 forskjellige lokasjoner, masse «øyeblikksbilder» og dokumenterte hele bryllupet! Da vi så på bryllupsbildene som ble tatt, så vi hvor flink han var i å fange opp detaljer som lys og farger. Hans perfeksjonisme gjorde at bildene han tok, ble til levende kunstverk.

Samtidig satte vi pris på hans evne til å gjøre oss komfortable og avslappet under fotograferingen. Vi kunne ta nydelige stillsbilder, men også ha rom for tullebilder. Under bryllupsfesten, gikk Navid inn i “ninjamode” hvor han tok mange vakre “øyeblikksbilder” uten at vi la merke til det. Vi storkoste oss hele kvelden, og var så glade for at han ble igjen ekstra! Vi er heldige og takknemlige for å ha funnet han på så kort tid. Det sier bare hvor dedikert og hardtarbeidende han er. Det var en glede å jobbe med han.

Vi anbefaler han på det sterkeste!

Hilsen Catharina Vu
Oda Berger Jensen
Oda Berger Jensen
Read More
Navid var fotograf og videograf i vårt bryllup på Kleivstua 24.09.22. For en fantastisk jobb han gjorde! Vi hadde i sommer en prøvefotografering der han virkelig måtte jobbe med oss for å få gode bilder, og takket være denne fotograferingen følte vi oss mye mer tilpass når bryllupsdagen kom. Han virket noe skeptisk da jeg fortalte han om dagens program noen dager før bryllupet da ikke alt var helt «standardisert» og vi hadde vel ikke satt av optimalt med tid til fotografering, men ingenting er noe problem for Navid. «Dette fikser vi». Han fulgte oss fra «first look» fotografering på formiddagen til festen på kvelden.

Han var svært profesjonell hele veien og jobbet for å få det beste resultatet for oss. Samtidig som han gjorde seg så «usynlig» som mulig så slo han av en prat med alle som ønsket det og var svært imøtekommende. Resultatet kom raskt og det var så bra! Nå har vi magiske bilder og film fra vår fantastiske dag.

Vurderer du Navid? Ikke nøl med å ta kontakt med han!
Stine Thun Buurskov
Stine Thun Buurskov
Read More
Flink fotograf som virkelig dokumenterte og fikk fanget mange vakre øyeblikk på den store dagen vår. - Stine Thun Buurskov
Leif Kåre Frorud
Leif Kåre Frorud
Read More
Kjempefornøyd med Navid som fotograf i bryllupet vårt 😊 Flotte bilder og super service! Vi kan anbefale ham på det varmeste
Kjetil Hatlen
Kjetil Hatlen
Read More
"Hei, Da har jeg fått lastet ned alt, tusen takk 🙂 Takk for innsatsen og bildene. Både vi og gjestene er kjempe fornøyde med bildene og hvordan du oppførte deg i bryllupet. Vi kommer til å anbefale deg til neste vennepar som gifter seg 🙂 Mvh Kjetil og Kathrine"
Jamal Hussein
Jamal Hussein
Read More
Veldig dyktig fotograf som er kreativ, fleksibel og har evnen til å gjøre deg komfortabel under fotograferingen. Anbefales!
Merethe J.Lynghaug
Merethe J.Lynghaug
Read More
Meget tillitsvekkende og dyktig fotograf, som klarer å trylle frem det magiske i store øyeblikk. Vil anbefale Navid på det sterkeste, det være seg til bryllup, portretter eller barne- og ungdomsbilder
Elin Løwengreen
Elin Løwengreen
Read More
Jeg fikk muligheten til å være med på en ny teknikk med ekstra farger i studioet hos Navid. Selve opplevelsen var veldig morsom, og han fikk fram mange flotte resultater av meg som modell. Vil definitivt anbefale Fxstudio om du vil ha gode bilder og en helhetlig god opplevelse under fotograferingen.
Trine Dyhring
Trine Dyhring
Read More
Navid tok bildene i vårt bryllup. vi hadde han hele dagen å bildene ble helt nydelig. Han er en veldig dyktig fotograf å får folk til å slappe av å oppføre seg normalt rundt kameraet. Kommer definitivt til å bruke han igjen ved andre anledninger.
Nina Elisabeth Adolfsen
Nina Elisabeth Adolfsen
Read More
Du er den flinkeste fotografen jeg vet om. Uten tvil de fineste bildene noen har klart å ta av meg. Fikk meg til å bli rolig og avslappet foran kameraet. Rett og slett flinkest.
Previous
Next