Oppvokst på Ottestad nær Hamar

om meg som bryllupsfotograf

 

Oppvokst på Hamar, nærmere Ottestad. Jeg er en som er meg selv, på godt og vondt. Ikke opptatt av å fremstille meg som et glansbilde eller noe. Men når det kommer til mitt arbeid med bilder og foto og video, ja da er jeg i en annen modus. 

Det hele startet i 2003 med Casio Exilim Z3. Dette kameraet ble omtalt som Anbefalt på tek.no

Jeg visste overhodet ikke hva jeg drev med, men det var bare gøy. Oh boy.. Noen år senere, fra 2007 og oppover begynte kameramarkedet, med speilreflekskameraer å ta seg opp for alvor.

Da startet jeg min egen fotobutikk i Drammen, kalt Fotoexperten. Her hadde jeg 1400 artikler med varer og jeg måtte ha spisskompetanse innen alt det jeg solgte. Litt etter litt skaffet jeg all denne kunnskapen jeg hadde og formidlet det også videre til andre fotografer. 

Fotoexperten varte frem til rundt 2017. Jeg følte at jeg nå med min kunnskap heller kunne gjøre noe annet enn å selge fysisk utstyr, nemlig å glede par som skulle gifte seg.

Jeg er listet som anbefalt bryllupsfotograf og blant 3 best  på mywed.com her i Norge. Jeg pleier som regel å konkurere kun mot meg selv så jeg ser ikke så veldig mye på hva andre gjør.

Videreføringen av fotoexperten ble Fxstudio fra 2018, med mål om å glede brudepar og andre. Jeg tenkte at det kan ikke være noe annet større enn å glede brudepar med det jeg kan tilby.

Jeg har alltid hatt fous på å vise noe litt annerledes. Dette har noe med at jeg er opptatt av å tenke nytt og ikke tradisjonelt. Å ha dynamikk i min jobb er viktig.

Min drøm og min forkjærlighet for dyrene

Jeg har et stort hjerte for dyrene og gjør alt for de. Ofte får jeg høre at jeg gjør så mye mer enn det som er normalt. Jeg har vært sånn siden barndommen. Jeg bruker gjerne av mine sparepenger på å redde dyrene.

Jeg drømmer om å eie et småbruk og ha et uthus. Inne der har jeg lyst til å lage et stort område på 20-30 meter med eng, gress, bekk, hekk, kunstig sollys, frodig vegetasjon og ha forskjellige dyr. Dyrene skal kunne slappe av og føle de har det bra. Alle dyrene skal kunne vandre fritt og det skal være fred. Det skal være spesielt fokus på skadde dyr som ikke kan klare seg normalt. Om jeg får det til er en annen sak, men hva synes du? 

Et møte med meg

Kunne dere tenke meg som deres bryllupsfotograf? Så gøy. Jeg har en jordnær holdning og er lyttende. Samtidig er jeg genuint opptatt å glede dere som brudepar og gjøre dagen deres enda bedre. Jeg bare liker det rett og slett, å gi et resultat som dere kan lenge og for alltid se tilbake på. Av den grunn som nevnt ovenfor, jeg gjør denne jobben av ren kjærlighet og glede, og ikke minst fordi jeg er så entusiastisk rundt mitt arbeid