Om meg og hva jeg driver med

Jeg heter Navid Hekmat. Erfaren detaljert bryllupsfotograf og videograf. Bruker av og til Nev som forkortelse for mitt navn Nevid som uttales Nævid på persisk. Så det kan hende jeg heter dette på feks Facebook.

Jeg er egentlig utdannet ingeniør innen data men har da valgt å drive med flere firmaer siden 2007. Oppvokst på Hamar men bor i Oslo. Reiser gjerne fra nord til sør for å få forevige deres store dag.

Jeg har drevet med fxstudio og portretter i over 5 år.  Før disse 5 årene har det vært en kolleksjon av bilder som jeg har tatt for meg selv uten noen nettside. Lenger ned er det en link til hele min historie.  Websiden Fxstudio kom til i 2018. .  Selv om jeg ikke har hatt fxstudio,  har jeg likevel gjennom 13 års erfaring innen fotobransjen via mitt grunderfirma fotoexperten.no, bygget meg opp en solid kompetanse og tilbudt rådgivning innen foto til andre fotografer og leverandører.  Nå er det på tide at jeg deler min kunnskap til kommende brudepar og andre.

Petblower.no er et annet firma jeg også har startet for noen år tilbake. Jeg har to jenter (hunder, men jeg kaller de jenter). . De får mye omsorg og kjærlighet,  jeg snakker selvsagt med de hver dag, og er ikke minst opptatt av å gi trygghet til de hver eneste dag slik at de lever et så godt liv som mulig. 

For er det noe jeg tror på så er det nemlig det. Å leve et liv hvor du er god mot andre.

Via mitt andre firma Petblower er jeg donør til Takis sin Kennel for løse hunder i Kreta. Jeg har valgt han fordi han setter et standard for meg når det gjelder det å være et godt menneske. Han er derfor et forbilde for meg.  Her er hans side for hunder på facebook: 

Takis Kennel

Min personlighet

Som person hører jeg ofte at jeg er  lett å kommunisere med,, lite høytidelig,  har dybde i min kommunikasjon, varm og enkel å  bli kjent med. Jeg er imøtekommende, forståelsefull, ydmyk, omtenksom og ikke minst tålmodig.  Veldig tålmodig.  Samspillet mellom dere og meg er veldig viktig for å oppnå ett godt resultat, og da er det kjekt å få høre at jeg har de egenskapene som skal til for å gjøre dagen deres til en god opplevelse. Jeg har troen på å lytte først og deretter snakke.

Som nevnt over så reiser jeg gjerne land og strand rundt i Norges vakre landskap for å være med dere på den store dagen, så ikke nøl med å ta kontakt for en prat uansett bostedsadresse, spesielt til dere par som bor i Nord da jeg elsker naturen der oppe og faktisk hadde engang tenkt å bo der.

Da håper jeg vi snakkes snart! 

Veien til fotograf – Min historie

Det er bare å be om et uforpliktende telefonsamtale med han Pinocchio.

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress