Min kategoristil

Min kategoristil når det gjelder bilder av dere som brudepar er av magisk karakter.  Dette gjelder først og fremst hovedbildene av dere. De klassiske bildene derimot gjenspeiler seg spesielt utover dagen når de små øyeblikk farer forbi.

De magiske bildene skal representere en type “Inn i evigheten”, eller det uendelige. Kategoristilen min kan også være litt dempet og luftig.

Min Fargestil

Jeg er opptatt av å skape bilder som dere kan hvile øynene på. Fargespillet kan bære preg av å gi livlige eller dempede farger som ikke bare passer bildet, men også dere. I tillegg er det viktig at fargene matcher omgivelsene. Nedenfor er eksempler på fargestiler i kombinasjon med kategoristilen som beskrevet ovenfor. Alt i alt gir dette en dynamisk tilnærming og en variasjon når jeg tar bilder av dere. 

Uansett fargestil og kategoristil. For meg er det svært viktig å kunne bruke lyset så best som mulig. Så ved å bestille meg så er det ikke slik at vi bare tar bildene uten videre. Absolutt alt skal være gjennomført

Magisk

Magisk

"Eventyrlig, drømmende og dramatisk" - Dempet koloritt

Minimalistisk

Minimalistisk

"Rent, luftig og sofistikert". -Oliven koloritt

Klassisk

Klassisk

"Tradisjonelt,tidløst og dokumentarisk" - Coco koloritt

Magisk

Magisk

"Magisk stil med demped stil"

Klassisk

Klassisk

"Klassisk stil - Livlig koloritt"

Annet info

Jeg fotograferer på en måte hvor dette med å være dere selv er svært viktig for meg. INGENTING er rart for meg. Det rare er bare gøy. Men trenger dere tips og vil jeg skal ta over? Ingen erfaring med å stå foran kamera og ikke vet noe? Ingen problem. Jeg ordner alt, om det så er slik at folk er trege til å samle seg sammen for et gruppebilde så tar jeg og styrer showet. 

For det aller viktigste for meg, er nettopp at dere som nygifte skal slappe av og nyte dagen deres.