Dersom dere trenger en fotograf til å ta kjærestebilder, eller er forlovet så kan dere ta kontakt. Dette gjelder også om dere er et par.

Eller hva med å gi kjærestebilder som gavekort til en du er glad i?

Nedenfor er det flere grunner til hvorfor dere bør ta dette før et bryllup.

Dersom dere ikke skal gifte dere, men likevel ta slike bilder så er prisen oppgitt helt nederst. 
1. Dere blir kjent med meg

Dette er viktig. Dere vil bli kjent med meg. Kommunikasjon, kjemi, prat, samtale og alt annet mellom meg og dere er med å gi dere en sikker følelse. Det er nemlig slik at god kommunikasjon mellom dere og meg er med å gjøre dere trygg. Dere får vite hvordan jeg jobber, og dere blir kjent med meg meg. Alt dette gjør at det blir enklere og at bildene bedre.

2. Kjærestebilder gir dere øvelse

Kjærestebilder er ikke alltid behagelig. Mange vet også ikke hvordan de skal stå eller hva de skal gjøre når jeg tar bilder. Ved å øve dere foran kamera så vil dere bli flink. Samtidig får dere lære dere med å være dere selv.
Jeg også opptatt av at dere skal slappe av. Det skal være gøy.

3. Vis dere frem og i forkant av et bryllup

Stadig flere par viser sine bilder i forkant av bryllupet.  Dere kanogså printe ut bildene og gi disse til deres venner og andre. Et annet sted dere kan bruke bildene er på invitasjonskort, eller på nettstedet hvis dere skal ha bryllup. Mulighetene er mange.

4. Dere får pekepinn på hvordan bildene blir

Det er ikke lett for dere som par å vite hvordan deres egne bryllupsbilder vil se ut, uansett hvor mange bilder dere har gått gjennom på forhånd. Forlovelsesbildene kan være med å gi det dere kan se for dere på bryllupsdagen.

5. Dere finner ut hva som fungerer

Dere kan for finne ut at dere liker å bli best fotografert fra en viss vinkel. Kanskje skal jeg som skal være mer påpasselig med å ikke få med dobbelthake, eller andre preferanser som dere vil jeg skal følge. Forlovelsesfoto er derfor veldig nyttig for å kunne se resultater før bryllup og drøfte med fotografen.

6. Forlovelsesbilder/kjærestebilder gir dere kvalitetstid

Skal dere ha et bryllup i tillegg så kan det være krevende. Det er altfor mye som må bli gjort. Kjærestefotografering er en tid for dere å ta et skritt tilbake for å være sammen. Det er en pause for dere.

7. Skap bilder utenom et bryllup

Bryllupsbildene deres vil alltid bli verdsatt, men å ha portretter av dere to i vanlige klær gir dere muligheter til å bruke bildene på flere måter. Dere kan bruke det som bilder på sosiale medier.

8. Det er i mine bryllupspakker

Dere må ikke benytte dere av kjærestefotografering, men mot et lite tillegg så kan dere få dette i mine bryllupspakker.

Hvordan fungerer dette i praksis

Kjærestebilder tar vi om mellom april og oktober på Årvolltoppen i Oslo. Der er det masse fint og variert natur og rolig. 

Gi en gave til din kjære i gave. Se også link for tips til poseringer.

Tips

Forlovelsebilder | kjærestebilder | parfotografering pris

Pris for parfotografering starter fra 2500kr og er på et utvalgt sted.

  • Inkluderer 8 bilder i høytoppløselig format
Skriv gjerne hvor dere fant meg