Dersom dere trenger en fotograf til å ta kjærestebilder, eller er forlovet så kan dere kontakte meg for å ta bilder.

Eller hva med å gi dette som gavekort til en du er glad i?

Nedenfor er det flere grunner til hvorfor dere bør ta forlovelsesfoto før et eventuelt bryllup.

Dersom dere ikke skal gifte dere, men likevel ta slike bilder så er prisen oppgitt helt nederst. 

1. Dere blir kjent med meg

Dette er en av de aller viktigste grunnene. Dere vil bli kjent med fotografen. God kommunikasjon, kjemi, prat, samtale og alt annet samabeid mellom fotografen og dere er med å gi dere en komfortabel og sikker følelse før bryllupet. Det er nemlig slik at god kommunikasjon mellom dere og fotografen er med å gjøre dere tryggere. Dere får innblikk i hvordan jeg jobber, samtidig som dere blir kjent med meg meg. Alt dette resulterer i at samarbeidet blir enklere og at bryllupsbildene enda bedre.

2. Par fotografering gir dere øvelse foran kameraet

Ved par fotografering så er det vanlig å være ukomfortable foran et kamera. Mange vet også ikke hvordan de skal stå eller hva de skal gjøre når fotografen tar bilder. Ved å øve dere foran kamera så vil dere bli flinkere og flinkere til å være naturlige. Samtidig får dere muligeten til å lære dere flere poseringer og teknikker som er med å fremheve bildene. Ikke minst vil dere bli mer og mer komfortable før den store dagen.
Som fotograf er jeg også opptatt av at dere skal slappe av. Det skal være gøy.

3. Vis dere frem og promoter et eventuelt bryllup i forkant

Stadig flere par som er forlovet jeg fotograferer viser sine bilder i forkant av bryllupet.  For eksempel kan dere også printe ut bildene og gi disse til deres foreldre, venner eller nærmeste og overraske de med at det snart er bryllup. Et annet sted dere kan bruke bildene er for eksempel på invitasjonskort, eller på bryllupsnettstedet deres. Mulighetene er mange.

4. Dere får pekepinn på hvordan bildene blir

Det er veldig vanskelig for dere som par å forestille dere hvordan deres egne bryllupsbilder vil se ut, uansett hvor mange gallerier og bilder dere har gått gjennom på forhånd. Forlovelsesbildene kan være med å gi en pekepinn på resultatene dere kan forvente dere på bryllupsdagen.

5. Dere finner ut hva som fungerer og ikke fungerer. 

Dere kan for eksempel finne ut at dere liker å bli best fotografert fra en viss vinkel. Kanskje skal jeg som fotograf være mer påpasselig med å ikke få med dobbelthake, eller andre preferanser som dere vil jeg skal følge. Forlovelsesfoto er derfor veldig nyttig for å kunne se faktiske resultater før bryllup og deretter drøfte med fotografen om nødvendig.

6. Forlovelsesbilder/kjærestebilder gir dere kvalitetstid

Skal dere ha et bryllup i tillegg så kan det være  veldig belastende. Det er altfor mye som må bli gjort. Kjærestefotografering er en tid for dere å ta et skritt tilbake fra bryllupsplanleggingen for å være sammen. Det er en kjærkommen pause for dere.

7. Skap bilder utenom et eventuelt bryllup

Bryllupsbildene deres vil alltid bli verdsatt, men å ha profesjonelle portretter av dere to i hverdagsklær gir dere mulihgeter til å bruke bildene på flere forskjellige måter. Dere kan for eksempel bruke det som profilbilde i lang tid fremover på sosiale medier.

8. Det er gratis ved valg av mine bryllupspakker

Dere må ikke benytte dere av tilbudet for kjærestefotografering, men jeg gir dere gratis  kjærestefotografering når dere velger en av mine bryllupspakker. Er det vanskelig å velge en fotograf så tilbyr jeg også dette helt gratis.

Hvordan fungerer dette i praksis

Forlovelsesbilder tar vi om våren/sommeren/høsten på Årvolltoppen i Oslo. Der er det masse fint og variert natur i rolige omgivelser. 

Gi en overraskelse til din kjære i gave da vel. Se også link for tips til poseringer.

Tips for poseringer

Forlovelsesfotografering pris

Kr3.250

Fotografering på årvolltoppen eller utvalgt sted

  • Inkluderer 100-250 bilder, alle redigert ferdig.
Skriv gjerne hvor dere fant meg