Kjærestefotografering (også kalt par fotografering)

 Les mer om kjærestefotografering helt nederst.

Folk flest er veldig flinke til å ta selfier å legge ut bilder på instagram, facebook og på andre sosiale medier. Men få har profesjonelle og ordentlig bilder av seg selv som par.  Mange føler seg ubekvemme foran et kamera og synes at de kanskje ikke tar seg godt ut. Hva med å bestille meg som fotograf. Jeg vet eksakt hvordan jeg skal få dere frem på beste mulig måte og lover at dere vil føle dere komfortable. Dere vil engang ikke legge merke til at jeg var til stede. 

Nedenfor er det flere grunner til hvorfor dere bør ta kjærestefotografering før et eventuelt bryllup.

1. Dere blir kjent med fotografen

Dette er en av de aller viktigste grunnene. Dere vil bli kjent med fotografen. God kommunikasjon, god kjemi, prat, samtale og alt annet samabeid mellom fotografen og dere er med å gi dere en komfortabel og sikker følelse før bryllupet. Det er nemlig slik at god kommunikasjon mellom dere og fotografen er med å gjøre dere tryggere. Dere får innblikk i hvordan fotografen jobber, samtidig som dere blir kjent med han/hun. Alt dette resulterer i at samarbeidet blir enklere og at bryllupsbildene kan bli mer naturlige.

2. Par fotografering gir dere øvelse foran kameraet

Ved par fotografering så er det vanlig å være ukomfortable foran et kamera. Mange vet også ikke hvordan de skal stå eller hva de skal gjøre når fotografen tar bilder. Ved å øve dere foran kamera så vil dere bli flinkere og flinkere til å være naturlige. Samtidig får dere muligeten til å lære dere flere poseringer og teknikker som er med å fremheve bildene. Ikke minst vil dere bli mer og mer komfortable før den store dagen.
Som fotograf er jeg også opptatt av at dere skal slappe av. Det skal være gøy.

3. Vis dere frem og promoter et eventuelt bryllup i forkant

Stadig flere kjærestepar som jeg fotograferer viser sine bilder i forkant av bryllupet.  For eksempel kan dere også printe ut bildene og gi disse til deres foreldre, venner eller nærmeste og overraske de med at det snart er bryllup. Et annet sted dere kan bruke bildene er for eksempel på invitasjonskort, eller på bryllupsnettstedet deres. Mulighetene er mange.

4. Dere får pekepinn på hvordan bildene blir

Det er veldig vanskelig for dere som par å forestille dere hvordan deres egne bryllupsbilder vil se ut, uansett hvor mange gallerier og bilder dere har gått gjennom på forhånd. Forlovelsesbildene kan være med å gi en pekepinn på resultatene dere kan forvente dere på bryllupsdagen.

5. Dere finner ut hva som fungerer og ikke fungerer. 

Dere kan for eksempel finne ut at dere liker å bli best fotografert fra en viss vinkel. Kanskje skal jeg som fotograf være mer påpasselig med å ikke få med dobbelthake, eller andre preferanser som dere vil jeg skal følge. Kjærestefoto er derfor veldig nyttig for å kunne se faktiske resultater før bryllup og deretter drøfte med fotografen om nødvendig.

6. Kjærestefotografering gir dere kvalitetstid

Skal dere ha et bryllup i tillegg så kan det være  veldig belastende. Det er altfor mye som må bli gjort. Kjærestefotografering er en tid for dere å ta et skritt tilbake fra bryllupsplanleggingen for å være sammen. Det er en kjærkommen pause for dere.

7. Skap bilder utenom et eventuelt bryllup

Bryllupsbildene deres vil alltid bli verdsatt, men å ha profesjonelle portretter av dere to i hverdagsklær gir dere mulihgeter til å bruke bildene på flere forskjellige måter. Dere kan for eksempel bruke det som profilbilde i lang tid fremover på sosiale medier.

8. Det er gratisved valg av mine bryllupspakker

Dere må ikke benytte dere av tilbudet for kjærestefotografering, men jeg gir dere gratis  kjærestefotografering når dere velger en av mine bryllupspakker.

Hvordan fungerer dette i praksis

Kjærestefotografering tar vi om våren/sommeren/høsten. Tidspunkt og plass bestemmer vi begge to. Ved bestilling går vi også i gjennom antrekk, positurer, lyssetting og andre preferanser dere måtte ha. Vi velger også stilen på bildene dere ønsker at jeg skal ta for dere. Med andre ord vil alt bli nøye planlagt slik at vi begge er klare og forberedt.  Etterhvert når bildene blir tatt så får dere se de slik at vi ser hva som fungerer og ikke fungerer. Når bildene er tatt og vi er ferdig, går vi igjennom materialet. Dere velger så de bildene dere vil jeg skal jobbe videre med. Jeg holder dere oppdatert gjennom hele prosessen av redigeringen.

Gi en overraskelse til din kjære. Se priser for kjærestebilder ved å trykke på linken under. Se også link for tips poseringer. Jeg kan love deg at dere vil få det veldig gøy og at dere får en unik opplevelse ved å bestille meg som fotograf.

Tips for poseringer

Kjærestefotografering priser