Fotostudio i Drammen

Fotostudio i Drammen på  60 kvadrat i Tollbugata 98 i Drammen, til svært gunstige priser. Parkering er på innsiden av gården. Her er det 8 bakgrunnner med opptil 7 meter i lengde på flere av de,  massevis av fotoustyr, massevis av plass å boltre seg på, kaffehjørne med sofa og bord, toalett og ikke minst et sminkebord. Alt av utstyr er inkludert. Du trenger bare å ta med et kamera. Jeg er meget fleksibel iforhold til tips om hvordan vi skal ha det, så er det noe ønsker du har så kontakt meg på fb: Navid Hekmat. Det er svært viktig for meg at alle trives. Vil du holde kurs i studio eller har andre forslag. Ta kontakt med meg. Ved spesielle henvendelser, iforhold til å ikke finne nøkler eller omvisning eller hjelp så Kontakt Richard Engelstad på

Booking

Booking etter at du har bestilt klippekort gjøres på fxstudio. Du kan booke når som helst bare det er ledig. Alle bookinger skal være sendt inn før studio tas i bruk.

Priser

Stress i et studio for å komme igang med å sette opp lys etc skal det ikke være. For å unngå at du skal føle deg stresset iforhold til å bruke tiden som gjenstår i klippekortet så gjelder et klippekort i 3 timer. Dette burde holde for de fleste. Vil du bestille klippekort så legg meg til på fb: Navid Hekmat så tar vi det der. Et klippekort brukes for hver gang du bruker studio.  Et klippekort er maks 3 timer i studio samme dag. Timene kan ikke fordeles over flere dager. Klippekortet har gyldighet på 6 måneder etter at det er bestilt.

For bestilling så send ønsket valgt prisplan og send en mail til support@fotoexperten.no. 
Send følgende
Fullt navn
Adresse
Mobilnummer. Du får så faktura på mail som betales.

Pris 1: < 3 timer > kr.900,-

Pris 2: < 5 timer > kr. 1249,-

Pris 3:  < 10 klippekort > kr. 1900,-

Pris 4: < 20 klippekort > kr. 3250,-

Pris 5: < Månedsleie, 3 måneder bindingstid > kr. 1099,-

Utstyr som er i fotostudio