Valg av bryllupsfotograf er ikke enkelt. Spesielt for dere som skal velge en bryllupsfotograf så er det veldig mange fotografer der ute, noe som gjør det forvirrende. Jeg blir derfor veldig glad når jeg ofte får forespørsel fra par om at de vil gå for meg. Men likevel så kan det i noen tifeller være vanskelig å velge. Markedet florerer av fotografer der ute.

Så derfor tenkte jeg å lage denne siden som oppsummerer hvorfor dere skal velge meg som deres bryllupsfotograf.

Vurder meg hvis følgende egenskaper nedenfor er tiltalende:

Sosiale egenskaper

 1. Det er viktig for dere at dere får god kjemi med fotografen. Jeg får ofte høre at jeg er behagelig og ydmyk og har en annerledes væremåte. Dette får dere som par til å slappe av. Jeg elsker å være sosial og prater gjerne om alt utenom min jobb.
 2. Dere trenger en fotograf som har tålmodighet siden dere ikke er så vant med å stå foran kamera. Med meg så trenger dere ikke å tenke på at vi skal fort bli ferdig. Nei. Det skal være behagelig og det skal være artig.
 3. Det er viktig for dere at det er en fotograf som gjør dette med lidenskap og genuin interesse.
 4. Dere ser etter en fotograf som dere kan være dere selv med og ikke tenker at noe av dere gjør er rart.

Tekniske egenskaper

 1. Ser etter en fotograf som har flere stiler. En som kan gi dere variasjon i bildene og som ikke nødvendigvis har stil som alle andre eller tilbyr det samme som alle andre.
 2. Dere verdsetter bilder som er av høy kvalitet.  Det vil si at dere vil se godt ut på bildene. Eksempler er å fjerne urenheter eller andre faktorer som kviser eller annet. Likevel skal dere fremstå som naturlig og at det er dere.
 3. Dere vil ha backup av alle bildene deres. For hva skjer hvis det ene minnekortet hvor alle bildene er på blir ødelagt.
 4. Dere ser nytteverdien av at jeg som fotograf har to kameraer som blir brukt i bryllupet. Et kamera som med telezoom for å å fange opp spesielle øyeblikk som feks latter fra noen. Et annet kamera som er med å gi vidvinkel og oversikt over hele plassen. Det gir ergo mer variasjon i bildene.

Jobbmessig egenskaper

 1. Dere ser etter en fotograf som ikke er låst i forhold til arbeidsmønsteret. Eksempel er hvis dere for eksempel ønsker at jeg skal ta 2 timer fotografering før og 3 timer etter vielse, eller motsatt. Uansett hva så er jeg støttende og stiller meg positiv.
 2. Det er interessant å ha en fotograf som kan tilby dronefotografering og video i bryllupet deres, slik at det blir stilige og unike bilder/video. Totalt er det altså 4 kameraer som det brukes.
 3. Dere setter pris på å få gratis kjærestefotografering inkludert i pakkene.
 4. Dere trenger en fotograf som er erfaren og kan faget. Dette gjelder iforhold til positur, vinkling, komposisjon m.m. Alle disse faktorene vil være med å gi et helhetlig resultat på arbeidet. Jeg har i tillegg jobbet som tilbyder av fotoutstyr til andre fotografer og har spisskompetanse innen faget.

 

Se for øvrig Grunner til å ikke velge meg som deres bryllupsfotograf.