Jeg har i motsetning til de aller fleste fotografer flere stiler. Grunnen til dette er at jeg mener at kun en stil ikke passer alle par. En stil på bilder passer heller ikke alle steder man fotograferer heller.  Når dere velger meg som deres bryllupsfotograf så kan dere altså velge å ha en av disse stilene, eller at det blir litt blanding av flere stiler. Dere vil få tilsendt et forslag på stil når bildene skal bli behandlet.

Vintage

 

Denne stilen krever egentlig ingen presentasjon. Dette er en av de mest populære stilene og gir vakre balanserte toner. Jeg har endret og lagd denne på egenhånd. I tillegg bruker jeg lyset slik at denne får en mer magisk tilnærming.

Coco

Dette er en stil veldig mange av mine par ønsker og som jeg har lagd selv og som jeg såvidt vet bruker.  Personlig klarer jeg ikke å definere uttrykket i denne stilen, noe som kanskje gjør den spesiell i seg selv.   Fargene heller mot en brun avbalansert tone.. Legg merke til at denne ikke egner seg på alle lysforhold.

 

Dramatic

Et av de aller nyeste stilene er denne her som mange av mine par liker veldig godt. Alle detaljer i bildet blir fremhevet og fargene blir nedtonet, men samtidig bevart i noe grad. Målet er å ikke ha bildet altfor lyst, men istedet bringe frem kontrastene i bildet.
Dette er en stil som passer seg blant annet i kirken og generell. Denne kan derfor anvendes på de fleste type fotografiene.

Svart Hvitt (Grayscale med punch)

Svart hvitt, også kalt Grayscale på engelsk skal i min stil være kontrastfylt slik at det gir litt mer spenning i bildet. Det vil si at det skal ha en “punch” faktor over seg. Det igjen betyr at detaljer med hvitt skal være lysere, og detaljer i de mørke områdene skal helle mer mot en svart/mørkere tone. Denne metoden øker dermed kontrasten i bildet og gir et resultat så bildet popper ekstra. Det vil si at tonene ikke fremstår som blasse.

Naturlig & Livlig

Slik tittelen sier skal bildene være rike på farger. Bildene skal være skarpe, klare og lyse. Fargene skal gjøre at bildet popper litt ekstra slik det virker levende.
Spesielt gjelder dette når dere har fest i bryllupet. Da er det ofte tydelige og spreke farger som skaper den livlige stemningen i et bilde.

Rustic


En veldig populær stil blant veldig mange bryllupsfotografer.

Mystisk

Kjærestefoto-valle-hovin-oslo

Denne stilen skal ha være litt nedtonet og mystisk, men samtidig ikke så mye at du ikke ser detaljene i bildet. I dette eksemplet er bakgrunnen litt dempet, men alle detaljer er likevel bevart.  Korrekt bruk av lyset i denne stilen skaper den magiske stemningen i bildet. Dette er også en favoritt blant mine kunder.

Dronebilder og dronevideo

En sjelden stil for bryllupsfotografering er å bruke en drone. Denne stilen koster ikke mer enn 1000kr ekstra i mine bryllupspakker. Det kan gi dere helt unike bilder som dere ikke har tenkt på før.