Min stil på bilder

Det er ikke alltid enkelt å se hvilken stil en fotograf kan ha. Jeg har valgt å spesialisere meg på flere forskjellige stiler slik at det blir litt variasjon i bildene.  Når dere velger meg som deres bryllupsfotograf så kan dere altså velge å ha en av disse stilene, eller at det blir litt blanding av flere stiler. Så i denne korte artikkelen så skal jeg gi dere type eksempler på hva min stil her slik at dere enkelt kan forstå mer av mitt arbeid som fotograf.

1. Coco

Denne stilen jeg  bærer preg av å ha “kakao” farger. Stemningen skal være litt mystisk, hvor fargene heller mot en brun tone. Likevel skal dere som par være godt synlig. Med det mener jeg at dere ikke skal være mørke i bildene, eller at bildet i sin helhet skal fremstå mørkt. Bakgrunnen skal heller ikke være altfor mørkt, men ha en tone som gjør det litt dystert og mystisk. Bildene skal også være støysvake. Det vil si at det ikke er noe kornete.

2. Svart Hvitt (Monokrom)

 

Svart hvitt skal være kontrastfylt slik at det gir litt mer spenning i bildet. Det vil si at områder med hvitt skal være lyst, og områder med svart i bildet skal være mørkt.

3. Levende og lyse farger

 

Bryllupsfoto med levende og lyse farger

Fxstudio gir deg levende farger for din fest, event eller selskap.

Slik tittelen sier skal bildene være rike på farger. Bilden skal være sylskarpe, klare og lyse. Fargene skal gjøre at bildet popper litt ekstra slik det virker levende.

4. Mystisk og magisk

Denne stilen skal ha være litt nedtonet og mystisk, men samtidig ikke så mye at du ikke ser detaljene i bildet. Korrekt bruk av lyset i denne stilen skaper den magiske stemningen i bildet.

5. Gel

Denne stilen er primært brukt i portrettsammenheng, både voksen og barn. Her er det om å bruke en lyssetting hvor farger er involvert. Disse fargene skal passe sammen.
Har dere lyst på kjærestefoto i denne stilen så vil det gi unike resultater på bildene deres.

6. Maleri

Et bilde omgjort til et maleri er et av de stilene jeg har spesialisert meg på. Her skal detaljer som munn, øyne og feks nese vises, men i helhet skal bildet vises som et maleri/kunst.