Flere bilder er øverst i fanen Tjenester- Bryllupsfotograf. Dere kan også klikke her

Erfaren fotograf i Oslo, men oppvokst på Hamar. Kanskje en litt annerledes fotograf. 
Som fotograf er mitt mål å levere de mest unike bildene på markedet, og da spesielt innen bryllup. 

Jeg er opptatt av at dere skal føle dere komfortable foran kamera, og med meg kan dere være dere selv. Det er viktig for å kunne oppnå et godt resultat.

Alle bilder levers i høyeste kvalitet og til fri bruk.

Mine bryllupsbilder har et preg av å være magiske. Gjerne se Min stil for mer presis info.  Ethvert bilde skal fremkalle en følelse hos dere som betrakter bildet.

Forlovelsesbilder

Forlovelsesbildser i forkant av bryllup for oss å bli litt kjent og snakke litt om videre fremdrift mot bryllupsdagen.

Det er mange grunner til hvorfor dere bør ta forlovelsesbilder. For mer info om forlovelsesbilder så kan dere gå til Tjenester – Forlovelse. Dere kan også klikke her

Portrett

I tillegg til av å være bryllupsfotograf driver jeg også mye med portrett. Stilen min på de fleste  portrettbilder  er avansert bruk av lys for å skape bilder som gir det lille ekstra.  Fargespill og læren om komplimentær fargebruk er med å skape bilder hvor farger passer sammen, og som virkelig vekker oppmerksomhet.

Ved å velge meg som deres bryllupsfotograf kan dere derfor være sikre på at alle bilder blir gjennomgått grundig iforhold til farger og andre tekniske detaljer. Denne teknikken av lys jeg bruker er det ikke mange som driver med i Norge.

Barnefotografering

Hos fxstudio kan du få pakkepris dersom du velger å ha barnebilder og bryllup sammen. Hovedfokuset mitt har ikke vært å ta bilder av barn, men når jeg først tar barnebilder går jeg 100% inn for at de skal bli unike og flotte.

Bedriftsfoto

Trenger dere portretter til bedriften deres? Jeg kommer gjerne til dere og tar flotte bilder av deres ansatte.