Kjærestefoto – En flott måte å vise dere frem på som par

FoFotograf Kjærester - Fotograf Navid Hekmat

Fotograf kjærester. Har dere søkt på fotograf kjærester og havnet på min side? Så hyggelig.
Kjærestefoto, forlovelsesbilder eller par fotografering  er en flott og unik måte å fange opp følelsene og gleden dere imellom.

Ved å velge meg som deres bryllupsfotograf, får dere også gratis kjærestefoto med på kjøpet.

Folk flest er veldig flinke til å ta selfier å legge ut bilder på instagram, facebook, m.m.  Men få har profesjonelle og ordentlig bilder av seg selv som par.  Mange føler seg ubekvemme foran et kamera og synes at de kanskje ikke tar seg godt ut. Hva med å bestille meg som fotograf. Jeg vet eksakt hvordan jeg skal få dere frem på beste mulig måte og lover at dere vil føle dere komfortable. Dere vil engang ikke legge merke til at jeg var til stede. 

Hvordan fungerer dette i praksis

Jeg har et studio på Ensjø i Oslo hvor det er mulig å ta kjærestefoto. Er det fint vær så tar tar vi selvfølgelig bildene utendørs. Tidspunkt og plass bestemmer vi begge to. Ved bestilling går vi også i gjennom ting som antrekk, positurer, lyssetting og andre preferanser dere måtte ha. Vi velger også stilen på bildene dere ønsker at jeg skal ta for dere. Med andre ord vil alt bli nøye planlagt slik at vi begge er klare og forberedt.  Etterhvert når bildene blir tatt så får dere se de slik at vi ser hva som fungerer og ikke fungerer. Når bildene er tatt og vi er ferdig, går vi igjennom materialet. Dere velger så de 8 bildene dere vil jeg skal jobbe videre med. Jeg holder dere oppdatert gjennom hele prosessen av redigeringen.

Gi en overraskelse til din kjære. Grip sjansen. Se priser for kjærestebilder ved å trykke på linken under.

Kjærestefoto priser