Leter dere etter noen som kan drive med både foto og video i bryllupet dere skal ha? Dette tilbyr jeg nemlig.

Når det kommer til bryllup så er det sånn at mange først og fremst tenker på å leie inn en bryllupsfotograf. Andre velger bort en bryllupsfotograf og satser kun på videograf i bryllupet. For det å gjøre begge to samtidig. Det er det faktisk veldig få som gjør, og ihvertfall ikke på den måten jeg gjør det på.

Joda. Skal dere ha et bryllup med  heldagsfotografering så kan dere finne en bryllupsfotograf som også filmer vielsen og feks taler. Da er det sånn at alt er stasjonært når det gjelder filmingen. Det betyr at kameraet er montert fast et sted, noe som er greit. Men det dere blir veldig statisk. Problemet med dette da er at det egentlig ikke blir noe ordentlig film ut av dette. Det blir som å ta frem mobilen og bare la den stå et sted og filme feks vielsen eller annet.

Jeg har altså et profesjonelt videokamera som gir en type cinematic preg på videoen som dere får. Dette skaper et profesjonelt resultat som skiller seg godt ut fra et typisk vanlig videokamera. Ikke bare er det en fantastisk kvalitet på filmen dere får, men det er også suveren lyd. Brugdommen får for eksempel egen mikrofon. I tillegg er det for eksempel en egen mikrofon i kirken som fanger opp lyd fra gjestene. Alt i alt når filmen er ferdig så gir dette en meget høy kvalitet.

Hva inneholder filmen?

Dere får flere timer film fra bryllupet. Alle høydepunkter fra bryllupet slik som feks vielse, taler, pauser, bryllupsdansen, kakeskjæring og mye mer blir dekket. Vil dere ha first look fra bryllupet deres på video også? Ingen problem.

Så dersom dere trenger foto og video i bryllupet deres så kan jeg hjelpe dere med dette.

Se gjerne mer på mine bryllupsside for mer info. Nedenfor er også noen bryllupsbilder. Hos meg får dere magiske bildene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *