Vi bor utenfor Oslo, men vi vil veldig gjerne ha deg som vår bryllupsfotograf. Vi vil likevel snakke med deg først før vi signerer kontrakt.  Hvordan gjør vi dette?
Jeg pleier  å avtale et skype møte  hvis de ikke er i nærheten. Er dere i Oslo tar jeg gledelig turen  innom for en prat. Uansett, et skype møte er effektivt og enkelt. I tillegg til å prate løst går vi også gjennom alt av spørsmål dere måtte ha og alt annet dere lurer på. Så er dere i tvil om noe så bare ta kontakt så skal jeg love at det blir hyggelig.

Kan vi bruke bildene fritt og poste eller printe ut slik vi vil, eller er det noen begrensninger?
Nei det er ingen begrensninger.  Dere kan bruke alle bildene fri til privat bruk.

Når starter du hvis vi booker deg som vår bryllupsfotograf?
Jeg starter når dere vil men som normalt rett før vielse  Jeg kan også starte når bruden pynter seg, men dette er avhengig om jeg har hatt en jobb dagen før og hvor tidlig det blir. Det er viktig at jeg er uthvilt og frisk for å kunne levere et godt arbeid.

Hvor mye tid bør vi sette av for fotografering av oss på et sted etter vielsen?
Det må settes av minimum 2 timer for dette. 2 timer går veldig raskt og derfor bør vi ha god tid. Vi kommer til å bruke de første 15-20 minuttene til kun oppvarming også.

Vi er i litt i tvil om vi trenger en bryllupsfotograf. Trenger vi egentlig det?
Jeg vet om par som ikke har brukt bryllupsfotograf, og heller belagt seg på bilder fra venner og familie fra dagen. I ettertid har stort sett nesten alle angret på det. Grunnen til det er at dette er en dag hvor det er KUN den dagen man har mulighet til å gjøre dette og det må være en som har drevet med brylup før. Det er fort gjort å ta bilder for gitt, men det er det man til syvende og sist sitter igjen med.

Vi har spurt en av våre venner om å ta bilder for oss den dagen. Er dette lurt? Eller må vi ha en profesjonell fotograf?
Det er bra så lenge personen har erfaring fra et bryllup. Jeg har skrevet et lenger innlegg om nettopp dette. Klikk på linken nedenfor:
Leter dere etter en billig bryllupsfotograf?

Når slutter du for dagen hvis vi booker deg som vår heldagsfotograf?
I motsetning til det normale som er 10 timer så er jeg der så lenge dere ønsker, men dette er kun hvis jeg ikke har en annen bryllupsfotografering tidlig dagen derpå.

Hvor raskt bør vi bestille deg hvis vil skal ha deg som vår brylluspfotograf?
Det er veldig normalt å bestille fotograf 1 år i forveien. Datoer bookes fort og som oftest er det fulltbooket i høysesong. Jeg anbefaler derfor at dere gjør dette raskest mulig og ikke bare vente. Dette gjelder også booking av bryllupslokaler og alt annet som har med bryllup å gjøre.

Vi er ikke vant med å stå foran kamera. Trenger vi å gjøre noe?
Ja. Det eneste dere trenger å gjøre er å være dere selv og ha god tålmodighet- Underveis i prosessen kommer jeg også med forslag til poseringer som dere kan prøve dere på. Jeg kommer også til å gi dere andre instrukser hvis dere vil. Samtidig er det også viktig at det tar tid før dere blir vant foran kamera, akkurat som alt annet i livet.

Har du backup kamera?
Ja. Jeg bruker faktisk backup kameraet også på den store dagen. Jeg fotograferer altså med to kameraer. På det ene kameraet er det påmontert en vidvinkel linse som fanger opp for eksempel hele kirkerommet. På det andre kameraet har jeg telezoom som fanger opp alt på nært hold.

Hvilken stil har du på dine bilder?
Jeg har flere forskjellige stiler og forklaringer til disse. Se her
Mine stiler

Hva gjør vi hvis det regner?
Da bruker vi regnet til vår fordel. Det finnes alltid spennende steder med tak over hodet som vi kan bruke. Ellers er det bare å ta bilder i regnet. Det kan faktisk bli en helt unik opplevelse. Men vi finner alltid på gode løsninger så det trenger dere ikke å bekymre dere for.

Tilbyr du video? 
Jupp. Jeg er den eneste fotografen såvidt jeg vet som driver å spesialiserer meg på å ta både foto og video hvor dette gjøres av bare meg. Mange fotografer tilbyr video, eller leier inn ekstra videograf, men det er da stasjonært et sted eller at det er mange tusener ekstra. Ved å ta i bruk kunnskap og teknologi så håper jeg dette kommer for fullt straks.  Det ingen såvidt jeg vet ingen som gjør begge to på engang. Dette er dog nytt så det er best å kontakte meg for mer info.