Nå har dere kommet til en erfaren og litt annerledes bryllupsfotograf og videograf i Oslo på Ensjø. Jeg følger ikke den typiske stilen som er rustic i Norge. Mitt mål som fotograf i bryllup er å gi dere de magiske drømmende bryllupsbildene, inn i evigheten.

I tillegg vil det være sånn at dere får absolutt alle bilder som blir tatt. Jeg velger altså ikke ut bildene, noe som er det normale alle fotografer gjør. På den måten går dere ikke glipp av noen som helst bilder som dere hadde elsket, men fotografen aldri viste dere.

Nesten ingen av mine kunder har noe erfaring med å stå foran kamera, men tilbakemeldingene jeg får er at de føler seg avslappet og ivaretatt. Jeg gir dere gjerne noen instrukser da jeg besitter kunnskap om dette. Det setter alle mine kunder pris på, for mange vil jeg skal ta over. Det er en stor fordel at jeg da tar ansvar for dere kan bare slappe helt av og nyte bryllupsdagen. De naturlige øyeblikkene vil bli fanget opp og dere kan bare kose dere.. Derfor vil det ikke være noen stive poseringer. 

Nøkkelen til mine bilder ligger i hardt arbeid og en utvikling over tid. Når andre kanskje er ute på en lørdagskveld og drikker og har det morro, så jobber jeg for å utvikle meg. Det er min form for morro. Jeg følger heller ikke strømmen. Derfor får jeg ofte høre at mitt verk skiller seg litt ut.

Som person er jeg empatisk, høflig, diskret, og lytter til behovene deres. Ikke minst er jeg en som ikke synes noe i verden er rart, merkelig eller kleint.  Jeg er en skrue selv og er rar, men på en positiv måte. For dere betyr dette at dere ikke trenger å tenke på at noe er kleint. Dere gjør akkurat det dere vil.  Alt dette i tillegg til min fagkunnskap innen for vil være til nytte for å gi dere noe dere kommer til å se på i lang tid fremover.

Min stil

Min stil er magisk, minimalistisk og dokumentarisk.  En ting er helt sikkert. Uansett stil så er min største oppgave å fryse øyeblikket. Et øyeblikk av gleder, sorger, følelser, stemning og atmosfære. Et øyeblikk der magien fanges inn i det uendelige.

Dere kan lese mer om min stil her.

Men ikke vent for lenge med å kontakte meg. Datoer blir booket. Nedenfor er et utvalg av mine bryllupsbilder.  

De magiske bryllupsbildeneDe dokumentariske bryllupsbildene
I tillegg til de magiske bildene tar jeg de dokumentariske bildene gjennom hele dagen deres. Et dokumentarisk bilde fra meg skal skape en følelsesmessig reaksjon hos betrakteren.  Nedenfor er noen bilder som er fra disse øyeblikkene.

Bryllupsfesten

bryllupsfotograf oslo

 Ved å velge meg som bryllupsfotograf så er dere sikret at jeg tar vare på øyeblikkbildene som skjer på dansegulvet og som dere ikke la merke til der og da. Det er ikke uvanlig at jeg fanger opp over 100 forskjellige øyeblikk på dansegulvet. Ingen av bildene dere ser nedenfor var opprinnelig slik i utgangspunktet. Jeg tar med lysutstyr og gir dere livlige bilder. Uten dette ville bildene blitt kjedelige og mørke. Videoen ovenfor er kun ved valg av premium video.

bryllupsfotograf oslo

Video - Premium eller standard

Som en av de få fotografene så tilbyr jeg også pakker hvor det både fotograferes og filmes i et bryllup av meg. Dette er noe unikt da jeg gjør begge to på en gang, men med to forskjellige apparater, et fotoapparat og et videoapparat. 

Premium video er absolutt noe dere vil sette pris på i ettertid og jeg anbefaler dette veldig. Grunnen til det er at det er mange øyeblikk som ikke fanges opp gjennom bilder, men som gir til uttrykk via video. Det får hele opplevelsen til å virke levende når dere  ser tilbake på dagen. Ikke bare det men dette er ikke et et vanlig kamera, men skikkelig saker. Det gjør at det føles som om dere gjenopplever dagen på nytt pga kvaliteten.

Jeg tilbyr to typer video: Premium, eller standard. Standard video er filming på stativ med et annet kamera og fast montert et sted. Premium video gir en helt annen kvalitet i både video og lyd. I tillegg er det ikke hele tiden fast montert, men jeg går rundt med det. Det gis for eksempel mikrofon til brugdommen så lyden fanges opp mye bedre og mer levende. I tillegg er det for eksempel en egen mikrofon i kirken som fanger opp lyden fra gjestene. 

Det kan høres ut som dere ikke trenger det, men jeg kan love at det gir en helt spesiell opplevelse å da se på filmen.

Forlovelsesbilder

Jeg tilbyr forlovelsesfoto iforkant av bryllupet. Dette er en fin måte for oss å bli kjent samtidig som dere blir litt mer vant med å stå foran kamera. Klikk på bildet for mer info om dette

 

Annet info

Bryllupsfotografering vestlandet og nord

Dersom dere trenger bryllupsfotograf i Stavanger, Bergen, nord i landet eller andre steder så ikke nøl med å kontakte meg. Jeg fikk min drøm å fotografere på Lovund på Helgelandskysten oppfylt, men ønsker så gjerne mer fotografering på idylliske steder som er preget av fjell og natur.

FAQ - Spørsmål og svar

Først send en mail om jeg er ledig, sted for vielse og eventuell fest hvis det er halvdag eller heldag.

Så hvis jeg er ledig så kan dere spørre meg om det dere lurer på. Hvis ikke dere lurer på noe så sender jeg kontrakten over. Det er da bare å signere og sende i retur. 

Absolutt. Enten på telefon eller på video messenger.

Så lenge det er til personlig bruk så er det fritt. Dersom det er et byrå/firma som kontakter dere for et bilde så er det ulovlig å dele. Vedkommende må kontakte meg. 

Ved kontraktinngåelse fakturerers et beløp 20 % som er bestillingshonorar. Faktura på mail sendes.
Resterende beløp betales etter endt bryllup.

Ja. Det er bare å kontakte meg.

Mine priser er fastsatt. 

Booking skjer normalt ett år i forveien. Så dere bør ikke vente med å kontakte meg.

Ja. Alle høytoppløselige filer er mellom 6000-8000px, avhengig av hvilket kamera som blir brukt.

Ja. Mange av mine kunder vil ha absolutt alt redigert. Dette koster lite, mellom 1500-2500kr. 

Jeg bruker 1-3 uker på å ferdigstille arbeidet deres hvis det er foto.

Hvis dere har premium video så tar det 1-3 uker det også i tillegg. 

Såvidt meg bekjent så er jeg den eneste som tør å gi råfiler, men dette er ekstra tjeneste. 

Nei. Jeg gir dere absolutt alle bilder fra dagen deres og dere velger ut selv. Dette er noe unikt da i 99% av tilfellene er fotografen som velger ut. 

Det kan være at dere tenker dere ikke har behov for det, men alle mine kunder som likevel har valgt det har vært veldig glad for det i ettertid. Det gir en helt annen opplevelse enn standard video. 

Da er vi under et tak, eller inne et sted for å ta hovedbildene av dere etter vielsen. Eller en paviljong. Vi kan også bruke regnet til vår fordel. Eventuelt går det også å vente litt til regnet er borte iløpet av dagen. 

Som et eksempel på 10 timer så starter jeg fra når fotograferingen startes og avslutter 10 timer etter det. I flere tilfeller velger jeg å ta ekstra bilder og video, fordi jeg som oftest bare trives med å være med på festen.

Ja. Absolutt. Alt dette dekkes. Men det er lkevel svært viktig at det settes av maks 2 timer for hovedbildene av kun dere. Jeg sier maks 2 timer. Det pleier som oftest å gå på litt over 1 time.

Jeg kan gjøre det, men da må jeg ha minimum 30 min for å komme meg til vielsessstedet. Det må heller ikke være flere km mellom dere (brud og brugdom) når dere pynter dere. 

 

Ja. Det kan jeg gi dere. Bare spør meg.

Luft gjerne ut tankene deres på mail så jeg jeg også kan komme med innspill og hjelp.