Ser dere en bryllupsfotograf fra Hamar til å forevige den store dagen i minner?

Hamar er et av de stedene jeg har lang erfaring med å være fotograf i bryllup. Selv om min base er i Oslo er jeg faktisk oppvokst på Hama. Dersom dere leser dette og vil ha en erfaren og dyktig fotograf til Hamar til bryllupet deres, og en som er kjent i området så send meg gjerne en melding så jeg kan bli overrasket. Jeg hadde blitt så glad for å være tilbake på gamle kjente trakter.

Et av stedene jeg har vært fotograf er på Hotell Høsbjør som ikke ligger langt fra Hamar. Vielsen ble holdt på dette hotellet hvor vi etter bryllupet tok også fotografering utendørs. Som alltid er jeg opptatt av at lyset skal falle på en måte slik at det blir glød rundt dere og at bryllupsbildene skal bli fine.

 

Bryllupsfotograf på Hamar - Et kjent område

Jeg er oppvokst på Ottestad, gått på Hoberg skole og kjenner derfor Hamar og områdene rundt veldig godt. Alt fra domkirken, til Storhamar, Bekkelaget og andre interne områder i nærheten, og ikke minst sentrum. 

Atlungstad Brenneri er annet eksempel på hvor bryllup holdes. Stallgården kan også nevnes. Dette gjør at jeg vet hvor vi kan ta noen bilder dersom dere vil ha meg som deres bryllupsfotograf på Hamar.

I tillegg får dere alle bilder av meg fra bryllupet. Det betyr at jeg ikke velger ut bildene, noe som er normalt blant fotografer.

Bryllupsfotograf med flere stiler

de magiske bildene
Den magiske stilen
brud med forlovere
Den naturlige stilen
bryllupsfotografering i en vintage stil
Vintage/rustic stil

Jeg tilbyr også flere stiler av bilder i et bryllup. Gå til mine stiler. Dere kan også til forsiden for å få mer info.

Er dere bekymret for å stå foran kamera? Jeg hjelper dere slik at dere kan føle dere trygge og lekne. Så hvis dere ikke er vant med å stå foran kamera så er det ingen problem. Jeg kan gi dere mange tips.

Det jeg også kan gjøre er å tilby dere flere forskjellige pakker i mine priser for bryllup, alt fra vielse til heldagsfotografering. Dersom dere trenger noe skreddersydd så finner vi en løsning uansett.

Kontakt meg hvis dere trenger en erfaren bryllupsfotograf fra Hamar. Jeg gleder meg til å høre fra dere. Ikke minst er det også spesielt for meg å være tilbake på en plass hvor jeg har oppvokst. Vil dere se flere bilder? Gå til forsiden for flere bryllupsbilder

Wikipedia og fakta om Hamar

bryllupsfotograf fra Oslo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *