I 2020 så ble jeg kontaktet av Milla som hadde sett på bildene mine og elsket stilen min. Ja..faktisk hele 3 år siden. Det er jo egentlig veldig merkelig. For ut av disse 3 årene som ble resultatet en dag som jeg syns var litt annerledes enn alle de andre bryllupene jeg var på. For slik jeg har sagt til Milla så var dette et bryllup hvor jeg følte meg velkommen fra første stund av dette paret. Ja begge to hadde en veldig varm tilnærming.

Utover chatten med Milla så forstod jeg at dette ikke bare kom til å bli en morsom dag, men en dag hvor ordet laid back var helt korrekt å bruke. Normalt føler jeg at jeg er på et tradisjonelt bryllup men dette var et bryllup hvor de hadde så å si ordnet alt selv. Derfor var det ekstra koselig.

 Alt  var på samme sted. Enkelt og greit. Ahh…dette var fantastisk. Dette er et par som jeg opplevde som gode sjeler tvers gjennom. 

Resultatet er over 1200 øyeblikk. Øyeblikk som brudeparet, eller kanskje ingen andre la merke, men som skjedde iløpet av et brøkdels sekund. Øyeblikk som viser stemningen og atmosfæren. Øyeblikk som er fryst og som gjenspeiles på bryllupet av dette fine paret. 

Takk for at jeg og min samboer fikk være med på deres dag. En dag som vil være i våre minner. 

NB: Jeg trenger flere følgere til min instagram. Liker det du ser? Følg meg


Instagram fxstudio.no

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *