To dager før 17.mai i år ble jeg kontaktet av Kirsti og David. Hun lurte på om jeg var ledig den 6.juli for vielse på Vestre Aker Kirke. 

2-3 kvelder før bryllupet så vekslet vi mail og hun lurte på hva vi skulle gjøre, fordi det var meldt regn på bryllupsdagen. 

Jeg husker at på morgenen den 6.juli så regnet det ikke bare, men det lynte også. Så før jeg satt meg i bilen og på vei til Vielsen så så jeg det pøs regnet ute. Å shit, tenkte jeg. Hvordan skal dette gå. 
Flaks og atter flaks. For når vielsen var ferdig og de gikk ut av kirken så var det fint vær. Faktisk helt frem til alle gratulasjonene. Etter det så regnet det 15-20 minutter til, før det ble opphold resten av dagen. 

Det er noe spesielt med disse bildene hvor de har paraply. Som jeg fortalte Kirsti så satt det et preg på bildene. Festen videre var på ingensteds på grunerløkka. Dette må være et av de mest urbane og kule bryllupene jeg har vært på. Veldig laid back folk og gode.

Jeg er så takknemlig for hvordan både David og Kirsti tok meg imot. Tusen takk for at dere valgte meg for deres store dag. 

Stilen ble en av mine stiler, en vintage type stil som jeg syns satt utrolig preg på disse bildene.

Her er noen bilder fra Vestre Aker kirke og bryllupet. 

Følg meg på instagram. Jeg trenger flere følgere.


Instagram fxstudio.no

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *