En vielse på Vallø Kirke er noe jeg nylig var vitne til. Endelig kom datoen for når Julie og Thomas skulle gifte seg. For det er faktisk sånn at denne datoen ble booket helt tilbake til 2020, men hvem vil ha 1 meter regel og begrenset med gjester i sitt bryllup? Ihvertfall ikke dette fine paret. Jeg ville heller ikke hatt det. Det blir bare ikke det samme.

Jeg startet fotografering før vielse slik at vi kunne bli ferdig med portrettbildene før vielsen startet. Så vi møttes ved et lite skogsområde ved Presterød Ungdomskole. Det tok noen minutter for meg å saumfare en del av området i skogen, men jeg fant et område med nydelig lys der. Nå holder det ikke med bare lys, men hvordan det faller, hvor det faller og komposisjon pluss mye mer er viktig.
Uansettt. Vi hadde kun 1 time så jeg trodde vi fikk dårlig tid. Men nei da. Det gikk veldig fint.
Jeg må innrømme at høydepunktet var å ta bilder av Thomas. For han ville faktisk nesten at jeg skulle ta bildene når han blunket, ihvertfall utover festen, og jeg gjør jo det jeg får beskjed om. Ihvertfall nesten. Heh.

Ellers var det lekende lett å ta bilder av dette vakre paret. Bruden er jo for meg alltid mer i fokus for meg. Her er et av bildene. Dette bildet under ble tatt uten at Julie visste det. Det ble en stemning som jeg personlig syns ble veldig vakkert.

Så skal dere ha vielse på Vallø kirke og trenger en bryllupsfotograf så ta kontakt med meg. 
Du får best visning ved å se fra en pc.

 

Vielsen ble holdt på Vallø Kirke. Dette var forholdsvis en liten kirke. Så da er det ekstra viktig å ta noen bilder med vidvinkel slik at man får en romfølelse når man ser bildene:

Etter ca 40 minutter så var de gift. Hurra.

Festen etter vielsen ble holdt på Vestre ekeberg hvor jeg satt med flotte mennesker rundt meg. Jeg ble litt mer kjent med Sigve som fortalte meg at de hadde vokst opp der på gården. Så det gav et mer personlig preg på hele opplevelsen for meg også på en måte.

Alt i alt et av de mest behageligste bryllupene jeg har vært på. Tusen takk Julie og Thomas for at dere tok meg i mot så godt og var så omsorgsfulle. Tusen takk for at dere gav meg mat. Sånne små ting setter jeg pris på. Tusen takk til alle andre dere gjester for at jeg fikk gjort min jobb. Jeg prøvde til tider å være så diskret som mulig, men i visse tilfeller og spesielle høydepunkter så måtte jeg bare flytte litt på meg for å tatt de magiske øyeblikkene, som aldri ville kommet igjen. Så takk for at jeg fikk gjort min jobb. Det vil etterhvert kommer flere bilder på denne siden fra bryllupet.

HJELP MEG MED Å LYKKES PÅ INSTAGRAM

PS: Jeg prøver å få flere følgere på min instagram. Jeg har ikke vært flink til å promotere den før.  Så hvis dere liker bildene og mitt verk så setter jeg stor pris på hvis dere følger meg på instagram også slik at den vokser. Etterhvert som tiden går vil det dukke opp bilder fra bryllupet i ny og ne. Tusen hjertelig takk på forhånd. 

Instagram fxstudio.no

Følg meg også på facebook: Facebook fxstudio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *