Lørdag 1.juli dro jeg til bryllup på Refsnes gods hvor bryllupet til Charlotte og Simen ble holdt. De hadde sett på siden min og sendte meg en mail november ifjor om jeg var ledig for bryllupet deres i juli i år.

Jeg visste ærlig talt ingenting om hva jeg kunne forvente når dagen nærmet seg. Etterhvert forstod jeg også at dette kom til å bli et bryllup av en perfekt størrelse. Ikke for stort og ikke for lite. Dette var et veldig behagelig bryllup å være i, rett og slett fordi det gikk rolig for seg iforhold til det jeg er vant med. Jeg opplevde også Charlotte og Simen som rolige og behagelige. Det har mye å si for sluttresultatet.

I tillegg kom jeg i god kontakt med Faren til Simen og vi hadde gode samtaler underveis. Det kunne ikke bli bedre enn at han også rettet en takk til meg offentlig foran alle. Sånne enkle ting betyr mye for meg.

Her er noen få bilder fra bryllupet på refsnes gods.
Til slutt. Takk for at jeg fikk være deres bryllupsfotograf på deres dag.

Se gjerne min bryllupsside.

PS: Følg meg på instagram. Jeg trenger flere følgere


Instagram Fxstudio.no

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *