Kleivstua hotell er et magisk sted å ha bryllup. Hotellet har en beliggenhet på kun 45km fra Oslo og 24km unna Sollihøgda. Det er et sted med masse historie. Bøkene i hylla som jeg tok en titt på var fra 1934 og utover. Sikkert noen eldre enn det også.

Vielsen ble holdt på Sollihøgda Kapell.

Uansett. På denne dagen så gjorde jeg både foto og video i bryllupet. Idag tidlig så tenkte jeg at jeg skulle overraske de ved å så å si bli ferdig med alt av bilder. Så jeg har brukt en ny teknikk for å bli raskere ferdig. Noen av dere fra festen la kanskje merke til mine blitser fra festen. Dette gav et fargespill som har gitt liv i bildene.

Jeg har ellers fokusert på å ta morsomme øyeblikksbilder, men også de magiske bildene.  De magiske bildene er først og fremst av paret, men jeg har jevnt over prøvd å gi et verk som man ikke ser overalt med hensyn til kvaliteten. Målet var også å gi et rikt og variert utvalg fra hele dagen, men også varianter av de forskjellige stundene.

På denne dagen ble det tatt over 1200 bilder. Jeg har presentert rundt 300 stk og må innrømme at det ikke var lett. Det er altså mange flere øyeblikksbilder enn det dere ser her. 

Jobben med videoen tar en del lenger tid, for det skal være gjennomført. Så de vil nok få en sammenhengende video fra dagen med alle klippene.

Tusen takk Oda og Andreas. Takk for at dere valgte meg.  Takk for at jeg også fikk en Goodie bag. Takk til Boye, stemoren til Oda for vår prat, og alle andre jeg snakket med og til Thea for at hun hentet Sandwichen sin for meg. Det å høre at alle syns jeg gjorde en formidabel jobb den dagen varmer. Spesielt når de som stod der på utsiden ved bilen min sier: “Du var rå” like før jeg setter meg inn i bilen.

Det gir ingen mening å se disse bildene fra en mobil. Da går man glipp av mange detaljer. Se de helst fra en større skjerm.

Jeg prøver å få følgere på min instagram. Har ikke vært så flink til å promotere den, så hvis dere liker det dere ser på fxstudio.no så håper jeg at du kan følge meg. 

Instagram fxstudio.no

Er det ikke rart at en mail kan føre til store opplevelser ? Det er det første jeg nå tenkte på etter å ha sett mailen til Oda som hun sendte meg ifjor for nøyaktig nesten ett år siden:

 

 

Mailen jeg fikk angående bryllupet

“Hei Navid.
Etter litt googling på både fotograf og videograf fant jeg deg, og syns det ser ut som du gjør en veldig god jobb. Vi lurer på om du har mulighet til å ta bilder/filme i vårt bryllup? Vielsen vår er i Sollihøgda Kapell og festen er på Kleivstua. Vi gifter oss lørdag 24 september 2022.

Om du er ledig vil vi gjerne ta en prat(møte?) med deg for å høre litt hvordan det fungerer, vi er enda litt usikre på hvilken pakke vi syns passet best og det hadde vært veldig fint med en prat rundt det

God helg!

Med vennlig hilsen
Oda Berger Jensen”

Så nå sitter jeg her dagen derpå etter bryllupet og tenker på hvor heldig jeg faktisk er. For det å dokumentert bryllupet til Oda og Andreas var noe helt spesielt. Jeg traff jo de juni i år for jeg skulle ta parfotografering. Da ble jeg møtt av et par som jeg følte jeg måtte gi litt “instrukser” for hvordan de skulle være foran kamera. Det var litt jobb å få til de gode bildene på den dagen. Men på bryllupsdagen så vet jeg ikke hva som skjedde. Alt gikk flytende av seg selv.

Dette bryllupet er som jeg også sa til Oda et av de få bryllupene jeg følte jeg hadde en god plass og ikke følte meg ensom. Takket være hun og Andreas. Oda var påpasselig med at jeg skulle kose meg og at jeg hadde fått i meg mat. Nå er det sånn at jeg som oftest ikke kommer i kontakt med folk på et bryllup, men på dette bryllupet så var både forloveren til Andreas inkluderende. Tusen takk til dere.

2 Comments

  1. Boye Kjenner

    Fantastiske bilder og påminnelse om hvilken herlig dag vi opplevde på lørdag! Helt helt herlig! Masse lykke til med neste oppdrag og jeg skal definitivt anbefale deg dersom noen av mine andre venner skal gifte seg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *