Å feire bryllup på Ekebergrestauranten er et populært sted blant mange brudepar. Ikke minst er dette et sted hvor mange også tar bryllupsbilder etter vielsen. Kanskje ikke rart med tanke på den flotte utsikten man har over hele byen.

Jeg har tidligere fortalt om Madelein og Fredrik om da jeg hadde fotografering på Losby Gård . Snaue 1 år senere så giftet de seg.
Her er et bilde etter ankomst på Ekebergrestauranten.

Jeg ankom Ekebergrestauranten sammen med Madelein og Frederik etter at de  hadde sin vielse på Lørenskog kirke. De hadde nemlig fått lov til å bruke hele utearealet i toppetasjen på restauranten slik at vi kunne ta bryllupsbildene der. Vi var heldig med været, for ellers måtte vi tatt bryllupsbildene et annet sted. Heldigvis er det noe skog i nærheten slik at det er mulig ta veldig fine bilder også.

Forlovere var selvfølgelig med. Vær obs på at det kan være sterk vind på toppetasjen. Det kan derfor være en utfordring å få til de bildene man vil fordi alt bare blåses bort.  Faktisk så brukte vi vinden til fordel. Fredrik har en humor jeg liker godt så da fikk jeg ta et bilde som ble veldig morsomt.

Uansett. Med litt tålmodighet fikk vi selvfølgelig tatt de bildene vi ville.

 

Etter at vi hadde fotografering på 2 timer så forlot jeg bryllupet slik at de i fred å ro kunne nyte en utsøkt middag sammen med de andre.Bryllupsbilder på Ekebergrestauranten

Så er dere på jakt etter en bryllupsfotograf i Oslo som kan ta bilder for dere på Ekebergrestauranten så se litt på bildene i min bryllupside om dere liker mitt arbeid. Jeg kan tilby dere flere forskjellige pakker i mine priser, alt fra vielse til heldagsfotografering. Dersom dere trenger noe skreddersydd så finner vi en løsning uansett.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *