Oscarsborg Festning i Drøbak er en av de plassene jeg har fotografert bryllup. Jeg tok båten over fra Drøbak og ankom denne nydelige øya ca 40 min før vielsen til Erik og Inger fant sted. Der ble jeg også kjent med Pauline Voss som skulle spille noen låter med sin cello under vielsen.

Det var til tider litt morsomt at måkene lagde så mye lyder rundt oss. For vielsen var jo utendørs. Så disse skrikene fra måkene som var på tåket ble blendet inn i musikken til Pauline. Det var nesten som om måkene sang i takt med oss. Så jeg likte det jeg.

På OscarsBorg festning er det mange fine plasser å fotografere. Så etter at vielsen var ferdig så tok vi å gikk til noen steder i nærheten og jeg tok bilder av dette flotte paret. Vi tok også parfotografering/kjærestefotografering/forlovelsesbilder noen uker før i forveien

Her er noen bilder fra denne flotte dagen med et bryllup på oscars festning.

Du får best visning ved å se fra en pc.

PS: Jeg prøver å få flere følgere på min instagram. Jeg har ikke vært flink til å promotere den før. 
Så hvis dere liker bildene og mitt verk så setter jeg stor pris på hvis dere følger meg på instagram også slik at den vokser. Etterhvert som tiden går vil det dukke opp bilder fra bryllupet i ny og ne. Tusen hjertelig takk på forhånd. 

Link:
Instagram fxstudio.no

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *