Å være bryllupsfotograf i en vielse på Asker kirke for Kathrine og Kjetil. Ja det skal jeg si er noe jeg virkelig har gode minner fra.  Kathrine og Kjetil kontaktet meg allerede i 2020 og spurte om jeg kunne være fotograf for bryllupet deres bryllup i 2021 den 7.august. Heldigvis var jeg ledig. For helt ærlig talt så er jeg glad for å ha møtt dette paret og ikke minst at de ville jeg skulle være fotografen deres. Så enkle å ha med å gjøre og alt gikk på skinner. Som bryllupsfotograf må jeg si at dette er et av de beste bryllupene jeg har vært med på. Alle bryllupsbildene ble så naturlig oppstilt takket være at de var så flink til å være naturlig selv foran kameraet.

Rett før høsten tok jeg også forlovelsesbilder av dette fine paret. Så vi ble kjent før den store dagen og det gjorde selvfølgelig dagen også mer organisert.

Her er bilder fra bryllupet. Før vielse på asker kirke så var jeg og tok bilder av Kathrine hos de.  Etter vielsen og hovedbildene fortsatte bryllupet på Syverstad Gård.

Tusen takk til dere to og alle de av dere jeg pratet med og ble kjent med. Husker ikke navnet på han som gav meg boller mens jeg tok hovedbildene, men takk skal du ha. Setter pris på små øyeblikk.

Trenger dere en bryllusfotograf i bryllupet deres? Ta  og se min bryllupsside.

Her er noen få bilder av bruden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *