Bedriftsfotografering i Oslo – Bedriftsfoto portrett

Bedriftsfotografering av ansatte

Bedriftsfotografering i Oslo til deres ansatte. Om det er ansattfoto, også kalt bedriftsfoto portrett, gruppefoto med deres ansatte, situasjonsbilder for bedriften deres m.m så hjelper jeg dere med dette.

Hvor tar vi bildene

Gjelder det ansattfoto eller bedriftsfoto portrett så har jeg et studio på Ensjø slik at dere kan komme og ta bilder. Studioet ligger ca 250 meter unna Ensjø t-bane stasjon.  Ensjø ligger kun 3 stopp fra Jernbanetorget og er sentralt plassert.  Det er gratis parkering på Rema rett nedenfor meg dersom dere kommer med bil.
Jeg kommer selvfølgelig også til dere for å ta bildene hvis dere vil det.

Fordeler og alternativer

En stor fordel ved å ta bedriftsfotografering og ansattfoto  her i mitt studio er at jeg har en stor skjerm som viser bildene øyeblikkelig etter at det er tatt. På den måten vil dere hele tiden se hvilket bilde dere liker best, og hva som fungerer og ikke fungerer iforhold til positur. Det betyr at dere ikke går fra stedet uten at dere blir fornøyd.

Et alternativ er at jeg kommer deres firma og tar bildene der.

Priser for bedriftsfotografering i Oslo

Ta kontakt med meg for priser for bedriftsfotografering. Når bildene er tatt så får dere de tilsendt på mail og dere velger så ut de bildene dere ønsker jeg skal jobbe videre med. Dere kan da for eksempel få bildene både i farger og i sort hvitt.

Fotograf til firmafest?

Husk at bedriftsfotografering også inkluderer også kick off fester og andre selskaper dere har. Jeg tilbyr dere unike bilder for selskap, firmarfest, event og festivaler.

Her er eksempler på bilder i festsammenheng. Jeg er da der så lenge festen varer og fanger opp unike og uoppstilte øyeblikk. Dere får en pakke mellom 50-150 bilder fra festen, avhengig av hva vi avtaler.

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress