Når det kommer til bryllup så er det sånn at mange først og fremst tenker på å leie en bryllupsfotograf. Andre velger bort en bryllupsfotograf og satser kun på videograf i bryllupet. For det å gjøre begge to samtidig. Det er det faktisk veldig få som gjør, og ihvertfall ikke på den måten jeg gjør det på.

Joda. Skal dere ha et bryllup med  heldagsfotografering så kan dere finne en bryllupsfotograf som også filmer vielsen og feks taler. Da er det sånn at alt er stasjonært når det gjelder filmingen. Det betyr at kameraet er montert fast et sted.  Problemet med dette da er at det egentlig ikke blir noe ordentlig film ut av dette. Det blir som å ta frem mobilen og bare la den stå et sted og filme feks vielsen eller annet. Det er også sånn at de fotografer som tilbyr video i bryllpet egentlig ikke gjør det slik en videograf virkelig tilbyr.

Foto og video i bryllup

Å drive med både foto og video i et bryllup hvor det brukes profesjonelt utstyr på begge fronter samtidig er så krevende at de fleste unngår dette. Det blir som å gå med 5 hunder samtidig. En må vite eksakt hva en driver med siden man nå skal betjene et videoapparat og et fotoapparat samtidig. Pr dags dato er det derfor ingen som driver med både foto og video gjort kun èn person.  Det er alltid utført isåfall av 2 personer. Tips meg gjerne om dette hvis du vet om noen som gjør dette.   I Usa er det noen som har spesialisert seg på dette, men såvidt jeg vet er det kun jeg som gjør dette i Norge.

Hele målet med dette er altså at under hele bryllupet så blir det gjort en multitasking på både foto og video. Flere scener i video blir tatt sammen. Samtidig blir fotograferingen også gjort slik den normalt skulle bli gjort hvis det var kun bryllupsfotografering.

Ved hjelp av spesielle teknikker, iherdig trening samt mye studering på egenhånd kan jeg altså tilby dette.

Jeg har også  et profesjonelt videokamera som gir en type cinematic preg på videoen som dere får. Dette skaper et profesjonelt resultat som skiller seg godt ut fra et typisk vanlig videokamera.

Dette tilbudet er i startfasen og det vil være tilbud, men jeg har pr dags dato 31.5.2021 fullført et velykket oppdrag. Pga corona har det ikke vært heldagsfotografering så det vil være 50 prosent av video som vises nå snart på denne siden (kommer snart) og resten vil bli vist senere, limt inn i samme klipp.

Se priser for bryllupspakker for dette.


Oppdatering

Trykk på bildet nedenfor som tar deg til posten hvor du kan se videoen.

film fra bryllup

 

 

Fotograf og videograf i bryllupet?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *