Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg? Trenger dere en bryllupsfotograf?

På Storaas gjestegård  fikk jeg æren av å være med på bryllup og fotografere et nydelig par i desember måned.  Etter at de hadde sett på mine bryllupsbilder, sendte de meg en mail tidligere i år og lurte på om jeg kunne være deres bryllupsfotograf den 5.desember. De ville ha pakken med 3 timer fotografering.

Jeg vet ikke om veibeskrivelsen til Storaas står detaljert på siden bortsett fra at adressen er Jondalsveien 1530,3614 Kongsberg, men det er ihvertfall en vei man kjører som fører en langt inne i skogen, samtidig som det er mye oppoverbakke. I november-desember måned må dere belage dere med en god del snø hele veien opp til stedet.

Selve stedet ser helt magisk ut og består av flere deler. Vielsen jeg tok bildene i var i storsalen. Det er også fullt mulig å overnatte på hotellet der. Jeg fikk utvekslet noen ord med ei av eierne av stedet også. Alt i alt et fantastisk sted å feire bryllup. For å ikke nevne selve brudeparet. De var veldig hyggelige. Fotograferingen gikk derfor veldig enkelt for seg.

Utendørs er det mange fine områder man kan fotografere. Har dere ingen erfaring med å stå foran kamera så er det ingen problem. Jeg veileder dere med poseringer, komposisjon og gir dere eventuelle forslag på alt annet slik at vi får tatt de magiske bildene.
Samtidig så tar vi bilder fra forskjellige steder på området slik at vi dekker et variert utvalg.

Det aller viktigste er at vi får til noen bilder som blir helt unike for dere.

Her er noen bilder tatt den dagen. Jeg fikk også tatt noen bilder av selve stedet. Takk til alle sammen fra den dagen.

bryllup på storaas gjestegård-1 Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg

 

 

 

Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg

Bryllup på Storaas gjestegård i Kongsberg

Flere bilder av bryllup kan du se i bryllupsgalleriet.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *