Vik gård Ytre Enebakk i Skiveien 16 er et av de stedene jeg har jobbet som bryllupsfotograf. Denne gården ligger i Vik fylke. Her fikk jeg gleden av å fotografere et flott og lekende par fra etter vielsen og noen timer utover.  Vi startet med fotograferingen rett utenfor Vik gård hvor det var fokus på fotografering av hele familien. Deretter forflyttet vi oss til flere steder rundt omkring på plassen.

Områdene på Vik gård i Ytre enebakk er preget av å være grønt. Så det var ikke vanskelig å finne plasser hvor det var grønt og frodig. Det ble også tatt noen dronebilder her og dronevideoer.  Dronebilder og dronevideoer i bryllup kan gi dere helt unike bilder og jeg anbefaler at dere velger å ha det med i pakken.

Etter å ha vært på  stedet i ca 2 timer var oppdraget ferdig.

Bryllupsfotografering i Viken

Viken og områdene rundt der er ikke et kjent sted for meg. Så derfor er det ekstra spennende for meg dersom dere er på jakt etter en bryllupsfotograf viken  og er i disse områdene.  Så er dere fra området eller rundt området og er på jakt etter en erfaren bryllupsfotograf i Viken som kan gi dere unike bilder og som har mye ekspertise i fage så tar jeg gjerne å foreviger dagen deres. Jeg hjelper også til alt med positurer, komposisjon, belysning og alt annet. Så hvis dere ikke er vant med å stå foran kamera så er det ingen problem.

Jeg kan tilby dere flere forskjellige pakker i mine priser, alt fra vielse til heldagsfotografering. Dersom dere trenger noe skreddersydd så finner vi en løsning uansett.

 

Bryllupsfotograf viken ytre ene bakk Bryllupsfotograf viken ytre ene bakk

 

 

Gå til galleriet for å sjekke flere bilder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *