Askim i Østfold er et av de stedene jeg har jobbet som bryllupsfotograf. Her fikk jeg gleden av å fotografere et par jeg kjenner, fra starten av vielsen og langt utover kvelden med bryllupsfest dans og morro.  Vi startet med vielse som var i Askim Kirke. Her ble det mange bilder og vi tok turen i ettertid til Solbergfossen hvor det er fint og grønt. På Solbergfossen det mange plasser man kan ta bilder etter vielse.  Vi prøvde å finne plasser hvor lyset falt mykt, samtidig som det var en bakgrunn som hadde litt preg på seg. Det ble også tatt noen dronebilder her. Dronebilder i bryllup kan gi dere helt unike bilder.  Det ble også tatt noen dronebilder utenfor kirken etter vielsen.

Etter å ha vært på Solbergfossen i ca 2 timer dro vi tilbake til sentrum. Selskapslokalene som vi var i heter Gilje som ligger sentralt i byen. Her ble det middag, taler, dessert og utover kvelden ble det en bryllupsvals for paret før alle slo seg løs på dansegulvet.

Bryllupsfotografering i Askim – Et kjent område

Askim og områdene rundt byen er på mange måter et kjent sted for meg. Jeg kjenner også en god del personer i Askim.  Så er dere fra området eller rundt området og er på jakt etter en erfaren bryllupsfotograf i Askim som kan gi dere unike bilder og som har mye ekspertise i fage så tar jeg gjerne å foreviger dagen deres. Jeg hjelper også til alt med positurer, komposisjon, belysning og alt annet. Så hvis dere ikke er vant med å stå foran kamera så er det ingen problem.

Jeg kan tilby dere flere forskjellige pakker i mine priser, alt fra vielse til heldagsfotografering. Dersom dere trenger noe skreddersydd så finner vi en løsning uansett.

Bryllupsfotografering i Askim i Solbergfoss

Her et bilde fra Gilje festlokale.

Gjester i bryllup i askim

bryllupsfotografering i Askim

Gå til galleriet for å sjekke flere bilder.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *