10 grunner til å ha bryllup i mai måned

Bryllup i mai måned er ikke det mest vanlige. De fleste bryllup i Norge skjer i høysesong, altså mellom juni og august. Likevel er mai måned en lunefull dag hvor alt begynner å komme til liv.  Det er rett før begynnelsen av sommeren. Så dersom dere vurderer å ha bryllup i mai måned så skal dere få 10 grunner til hvorfor dere nettopp bør ha det i denne måneden.

10 grunner til å ha bryllup i mai måned

1. Bryllup i mai er starten rett før sommeren og det er fremdeles vår.  Mai måned er tiden hvor vår blomstene spirer. Lukter og alt annet skaper en fantastisk start på sommeren og ikke minst en fantastisk start på sommeren for dere etter at dere er gift.

2.  Bildene som man kan ta i mai kan bli helt magiske. I mai måned er det fullt med blomstring av blomster. Se her for eksempel på hvor fint dette kan bli.

3. Det er langt mer sannsynlig at alle gjester kan være med i bryllupet da sommerferien enda ikke har begynt.

4. Det er to  helligdager i mai. Velger dere å gifte dere på en dag før den hellige dagen så kan dere få en lang helg av den.

5. Mai faller utenfor høye priser på sommeren slik at dere sparer mye på leie av lokaler og mye annet.

6. Det er generelt en roligere måned, i motsetning til juni juli og august. Dere får dermed muligheten til å velge blant de beste leverandørene.

7. Som fotograf er ikke all datoer hos meg booket i mai, så det er større muligheter for at dere kan booke meg. Se priser for bryllup

8. Dere får det overstått før sommeren og kan planlegge å bruke sommeren til noe annet.

9. Bryllupsreiser er generelt lavere i pris i mai siden sommersesongen enda ikke har startet.

10. Mens andre planlegger å gifte seg og stresser seg opp, kan dere slappe helt av og nyte sommerferien med ro.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *